Maailman paras pannukakku: Ahvenanmaan pannari

Maailman paras pannukakku: Ahvenanmaan pannari

Tästä reseptistä saat superhelposti pellillisen maailman parhaaksikin kutsuttua Ahvenanmaan pannaria. Sen salaisuus on riisipuuro ja kardemumma. Jotkut käyttävät mannapuuroa, mutta Feelia Ruokakaupan koekeittiössä pannari tehtiin Feelia Riisipuuroon. Valikoimastamme löytyy toki myös Mannapuuro

  • 1 pkt (600 g) Feelia Riisipuuroa
  • 5 dl täysmaitoa
  • 5 kananmunaa
  • 100 g sulatettua voita
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • 1 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki ainekset huolellisesti yhteen. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannarin pinta on saanut kunnolla väriä. 

Anna jäähtyä vähän ja tarjoa esimerkiksi kermavaahdon ja hillon kanssa.