Perunamuusi ja ahvenfileet

Perunamuusi ja ahvenfileet

Mikä olisikaan parempaa kesäruokaa, kuin ahvenfileet perunamuusilla? Valmiin muusin avulla ja valmiiksi fileoituja ahvenia käyttäen tämä simppeli, mutta superherkullinen ruoka on lautasella ennätysnopeasti. 

Valmistusohje 2–3 hengelle 

600 g Feelia Perunamuusia
4 ahvenfileetä
1 dl kuohukermaa
voita ahvenien paistamiseen
suolaa
200 g pakasteherneitä

Laita perunamuusi pussista kattilaan, lisää halutessasi hieman kermaa ja sekoita. Anna lämmetä välillä sekoittaen. Paista ahvenfileet kypsäksi kuumalla pannulla öljyssä tai voissa, mausta suolalla. Sulata herneet ja tarjoa ne muusin ja kalan kanssa.

Kaipaatko lisää kesäisiä reseptejä? Kurkkaa myös ohje grillattuun maalaisperunasalaattiin!